Домашна безбедносна камера Mi 360 ° 2K

Со супер јасен квалитет на слика 2K.

3 мегапиксели | F1.4 | Целосна боја при слаба осветленост

Работи со Google и Alexa

2K ултра-јасен HD, целосно надграден квалитет на сликата

Домашната безбедносна камера Mi 360 ° 2K користи ултра-јасна HD технологија за снимање подетални слики. Уживајте во подобрено визуелно искуство со целосно надградена 2K ултра-јасна HD технологија.

Подобрен инфрацрвен ноќен вид за јасни слики дури и при слаба осветленост

Инфрацрвената светлина од 940 nm без видлив црвен сјај ве остава вас и вашето семејство да спиеме непречено; се одликува со сензор за слика со висока чувствителност и прикажува видео во боја дури и под услови на слаба осветленост.

Се префрлува на црно-бело видео во услови на слаба осветленост.

Продолжува да прикажува видео во боја дури и во услови на слаба осветленост

Домашна безбедносна камера Mi 360 ° 2K

Со комбинација на апликации за длабоко учење, како и алгоритам и мрежна оптимизација, АИ ефективно ги филтрира лажните аларми за подобрена точност.

Панорамски приказ со наклон и зум од 360 ° за целосен мониторинг без слепи точки

Tехнологијата за кодирање видео со нова генерација H.265 овозможува непречено гледање под нормални мрежни услови, заштедува ширина на опсег и обезбедува јасна и детална слика. Видеата со H.265 бараат само 50% од просторот за складирање потребен за традиционалните H.264 видеа со ист пиксел и брзина на податоци, што ви овозможува да заштедите половина од просторот за складирање.

Три начини на складирање за зголемена безбедност

Целосно шифрирана за да ја заштитите вашата приватност

Поддржува стандардна и превртена монтажа, со вртење на екранот од 180 °

Поддржува далечинско прегледување на повеќе уреди и репродукција со 16 брзини