Mi 6 – 6GB/64GB – Camera

Mi 6
Двојна камера за совршена фотографија
Mi 6
Двојна камера за совршена фотографија
Mi 6
Двојна камера за совршена фотографија

Двојна камера со оптички зум

2X

Оптички зум

4-axis

OIS стабилизација

12MP

Леќи со широк агол / telephoto

Најнов портрет мод

Најнов портрет мод кој што дополнително ве разубавува и потенцира вашите фотографии.

Previous slide
Next slide

Задна камера со Beautify
Прекрасни слики одблизу кои ќе ја нагласат вашата убавина.

Previous slide
Next slide

Направете детални фотографии со 2X оптички зум

Најновиот Mi 6 безосетно има вградено двојна камера која што гарантира фотографии со одлични детали безразлика на далечината. 
Дополнително има вграден 10х зум за да се фатат сите најважни детали.

Previous slide
Next slide

Јасни фотографии и на најголема далечина

4-axis OIS Стабилизација, одлични фотографии во мрак.

Со 4-axis OIS технологијата за стабилизација, Mi 6 ги намалува и најмалите вибрации и прави неверојатно стабилни фотографии.
Ова дозволува за одлични фотографии во движење па дури и во мрак.

Previous slide
Next slide
Shot on Mi 6 dual camera

Снимај ги своите омилени работи во 4K

Направете подетални видеоа од било кога!

Погледете повеќе за дизајнот на Mi 6 >