Mi Action Camera 4k – Overview

Mi Action Camera 4K

Фотографирајте и снимајте ги омилените моменти

4K 30fps видео снимање | широк агол 145 ° 
6-axis стабилизиација на дигитална слика
2.4 ” екран на допир | максимална портабилност

Широк агол 145 ° за панорамски фотографии

Убавата позадина е клучка за квалитетот за една фотографија. Акционата камера Mi 4K има леќи со широк агол кои дозволуваат снимнае под агол до 145 ° и f / 2.8 aperture 

Претворете ја вашата имагинација во акција со најразличните можности на оваа камера

Градските улици, прекрасните зајдисонца, брановите на морето 
или вашиот омилен спортски меч… Искоритесте еден од деветте различни модови за снимање за да ги снимите сите различни случувања во најдоброто светло.

Мод за забрзано снимање

Модот на временско забрзување ви дозволува статичните сцени да ги претворите во живописни видеа. 

The Mi 4K Action Camera подджува забрзано снимање со интервали од 0.5s, 1s, 2s, 5s, 10s, 30s, 60s  и најразлични можности. 

Овековечете ги најважните моменти од важиот живот

7 оптички леќи за кристално чисти фотографии

Сензор за подобри фотографии навечер

Sony IMX317 сензорот ја фаќа и најслабата светлина, дозволувајќи правење на слики и видео дури во најтемната околина.