Mi Action Camera 4K Waterproof Housing – Overview

Мi Action Camera 4k водоотпорна маска

Идеален за сезоната на одмори, за фотографирање на вашите најекстремни и најубави доживувања

Оваа водоотпорна маска овозможува целосна заштита на вашиот Mi Action Camera 4k фотоапарат без никакви грижи.
Драстично зголемена заштита од прашина и од вода.

Водоотпорна заштита до дури 40 метри под вода. Видливост при снимање и фотографирање до 95%.
 Обложен со матерјал против замаглување за најдобри фотографии и видео матерјали