Mi Action Camera 4K Waterproof Housing – Specs

Mi Action Camera 4K Водоотпорно куќиште

  • IP68 сертификат
  • Нуркање до 40 метри
  • Анти замаглување
  • 95% прегледност
  • Отпорно на прашина