Mi Action Camera Holding Platform – Overview

Mi Action Camera Holding Platform

Никогаш повеќе не правете дупли фотографии или видеа! Стабилизаторот од 3 оски за акционата камера Xiaomi гарантира непречено и постојано снимање секогаш и насекаде, без оглед на околината и услови.

Технологијата за стабилизација со 3 осовини го олеснува снимањето на видео, дури додека се движење, возите или пак возите велосипед! И, се разбира, моќната батерија од 5000mAh на стабилизаторот обезбедува живот до 8 часа користење додека ја користите вашата акциона камера 4K. И за крај, најразличните опции за поставување на стабилизаторот овозможуваат тоа да се монтира на велосипеди или на автомобил, проширувајќи ги можностите и опциите за целосно задоволување на вашите потреби.