Mi AIoT Router AC2350 – spec

Mi AloT рутер AC2350

Конфигурација на хардвер

Име на производMi AIoT рутер AC2350
ПроцесорQCA9563
Внатрешна меморија

128 MB

2.4GHz WiFi

3×3 (го поддржува протоколот IEEE 802.11n, максимална брзина од 450 Mbps)

5 GHz WiFi4×4 (го поддржува IEEE 802.
11ac протокол, максимум
брзина од 1733 Mbps)
Антена7 надворешни високи добивки
антени + 1 внатрешна
Антена AIoT
Копчиња за ресетирање на системот1
Копчиња за исклучување1
Дисипација на топлина Природна дисипација на топлина
Вкупно порти 1 × 10/100/1000 Mbps самоадаптивно WAN порта (Auto MDI / MDIX) 3 × 10/100/1000 Mbps самоадаптивни LAN порти (Автоматски MDI / MDIX)
Внатрешна меморија 128 MB
LED светлосни индикатори 2 (Системско индикаторско светло × 1, Индикаторско светло Internet 1)
Стандарди за протокол IEEE 802.11a / b / g / n / ac, IEEE 802.3 / 3u / 3ab

Безжични спецификации

 Двојна лента 2,4 GHz и 5 GHz 
Модулација  11б: DSSS: DBPSK (1 Mbps), DQPSK (2 Mbps), CCK (5,5 / 11 Mbps)
11a / g: OFDM: BPSK (6/9 Mbps), QPSK (12/18 Mbps), 16QAM (24/36 Mbps), 64QAM (48/54 Mbps)
11n: MIMO-OFDM: BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM. Постави стапка: MCS0 до MCS23
11ac: MIMO-OFDM: BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM. Поставете стапка: MCS0 до MCS9 (поддржува 4 потоци)

Спецификации на софтвер

Оперативен систем 

 

 

 

 

 
Интелегентен оперативен систем MiWiFi ROM базиран на многу прилагодена верзија на OpenWRT 
 Безжична безбедност  Шифрирање WPA-PSK / WPA2-PSK, контрола на безжичен пристап (црна листа и список на бела листа),
SSID криење, паметна неовластена превенција од пристап
 Управување апликација  Поддржува веб, Android и iOS

Додатоци на производи

Упатство за користење  1 Производно напојување 1× (12V/1.5A)

Работна околина

Работна температура   0 ° C – 40 ° C  Температура на складирање  -40 ° C – 70 ° C
 Работна влажност  10% –90% RH (без кондензација)  Влажност на складирање  5% –90% RH (без кондензација)

Содржина на пакетот

Рутер × 1
Упатство за употреба × 1
Кабел за напојување × 1
Мрежен кабел × 1