Mi Air Purifier 2H – Spec

Димензии

Приближно 5,2 кг вкупна тежина (вклучувајќи го и филтерот)

Перформанси​

260м3 / ч
CADR
(Стапка на испорака на чист воздух)

CADR “Стапка на испорака на чист воздух” е меѓународен стандард за мерење на ефективноста на прочистувачот на воздухот. Ригорозни тестови се вршат со употреба на прашина, чад и полен за да се пресмета стапката на испорака на чист воздух по единица време. Колку е повисок за CADR, толку е поефикасен прочистувачот.

18м2 ~ 31м2
Препорачана ефективна област

Ефективната област се заснова на CADR и може да биде под влијание на фактори како што се висината на просторијата и коефициентот на зграда. Ефективната површина на Mi Purifier 2H се заснова на стандардот на прочистувачи на воздухот (GB / T 18801-2015): Ефективна област = CADR x (0.07-0.12)

Паметен модул

Wi-Fi модул

802.11b / g / n Паметна врска, далечинско управување преку телефон

Сензор за квалитет на воздухот

Сензор за честички SHINYEI (Јапонија)

Сензор за температура и влажност

Sensirion AG сензор (Швајцарија)

Потрошувачка

Потрошувачка на енергија

минимум – максимум

Поддржани се глобални напони

AC 100V~220V 50/60Hz

Содржина на пакетот

Големина на пакетот 290 mm x 289 mm x 580 mm

Упатство

Карактеристики

Автоматски режим

Ноќен режим

Мануелен режим

Вклучување / исклучување

Индикатор светло за Wi-Fi

Индикатор за светло за квалитет на воздухот

Сензор за честички

Контрола преку мобилен телефон

Преземете ја апликацијата Mi Home, достапна на
Андроид и iOS

Променете го режимот

Прилагодете ја брзината

Тајмер

Проверка на квалитет на воздух

Предупредувања за промена на филтерот

Приказ на температура и влажност

Оценете ги нивоата на удобност​

Сертификат

Сертифициран од Центарот за тестирање на индустриската микробиологија Гуангжу во врска со GB / T 18801-2015, кој открива чист воздух, енергетска ефикасност, нивоа на бучава и многу повеќе. ID за тест: WCK-19-50114
Сите податоци се добиени од спецификации за внатрешен дизајн, лабораториски податоци и добавувачи. Сите користени илустрации не се цртаат по обем и не претставуваат дизајн на вистински производ.