Mi Air Purifier 2S – Specs

Oсновни информации

Име на продукт- Mi Air Purifier 2S

Број на продукт- AC-M4-AA

Спецификација
 

Димензии- 240mm × 240 mm × 520 mm

Тежина- 4.5Kg (со вклучен филтер)

Проток на воздук CADR3 – 310m³/h

Најдобри резултати на: – 21m² ~ 37m²

Номинална моќност – 29W

Потрошувачка на енергија во мирување ≤ 2W

Номинален влез AC 100-240 V

Номинална фреквенција 50 / 60Hz

Пакетот вклучува