Mi Air Purifier 3C – specs

Технички податоци

Тип на производ
  • Прочистувач на воздух
Тип на филтер
  • Филтер за апсорпција
  • ХЕПА филтер 
  • Примарен PET-филтер
Интелигентни модули
  • Сензор за квалитет на воздухот
  • Ласерски сензор за честички
Тип на екран
  • OLED
Функции
  • Автоматски режим
  • Ноќен режим
  • Омилен режим
  • Вграден дисплеј
  • Откривање на контаминација
  • Далечински управувач преку апликацијата
Комуникација
  • Wi-Fi
Способност за чистење
  • 320 м³ / ч
Ефикасност на чистење
  • 100% – големи честички
  • 99,99% – филтрација на честички со големина од 90-110nm
  • 99,98% – филтрација на честички со големина од 80-90nm
  • 99,97% – честички до 3 μm, бактерии, тешки метали и органски материи
  • 99,9% – ефикасност на филтрирање на вируси и бактерии
Препорачана површина
  • до 40 м²
Mоќност
  • 29 W.
Напнатост
  • 100-240V ~ 50 / 60Hz
Боја
  • Бел
Ширина
  • 240 мм
Висина
  • 520 мм
Дебелина
  • 240 мм
Тежина
  • 4,6 кг
Ниво на бучава
  • 31 dB ~ 61 dB
Дополнителни информации
  • Капацитет до 106m² воздух на час