Mi Air Purifier Anti-formaldehyde Filter – Specs

Изглед на филтерот

Лесна промена за само 1 минута

Спецификација

Назив: Mi Air Purifier Anti-formaldehyde Filter
Производител: Xiaomi
Висина: 293 mm
Дијаметар: 
200 mm
Компатибилност: Со сите Mi прочистувачи за воздух (Mi Air Purifier 2, Mi Air Purifier 2s & Mi Air Purifier PRO)