Mi Air Purifier Formaldehyde Filter S1 – specs

 Посветен наПрочистувач на воздухот Mi
Прочистувач на воздухот Mi 2
Прочистувач на воздухот Mi 2S
Прочистувач на воздухот Mi 3H
Прочистувач на воздухот Про
 БојаЗелена
 Ширина200 мм
 Висина293 мм
 Дополнителни информацииПосветен на отстранување на формалдехид, штетни честички ПМ2,5 и специфични мириси од воздухот
Густ ХЕПА филтер Е12
Јаглероден филтер од кокос
Брза и лесна инсталација
Препорачана замена на секои 6 месеци