Mi Air Purifier PRO – Specs

Оригинален паметен Xiaomi прочистувач за воздух

Идеален за простории до 60 метри квадратни

Контрола преку апликација

Превземање на апликација преку QR код

Прецисен ласерски сенсор кој го мери квалитетот

Сијаличка која што го прикажува квалитетот

OLED дисплеј

Напојување: 220V

Боја

Боја: бела

Напојување

Voltage (V): 220

Димензија

Product weight: 9.7 kg
Package weight: 12.95 kg
Product size (L x W x H): 26.00 x 26.00 x 73.50 cm / 10.24 x 10.24 x 28.94 inches
Package size (L x W x H): 35.00 x 35.00 x 90.00 cm / 13.78 x 13.78 x 35.43 inches

Пакетот вклучува

 1 x Прочистувач за воздух, 1 x Адаптер, 1 x Филтер, 1 x Корисничко упатство