Mi Aluminum Roller-ball Refill Пенкало over.

Издржливо, заменливо полнење за метално пенкало Xiaomi

Mi Aluminum Rollerball Pen Refill

со швајцарски квалитет од PREMEC.  Три парчиња во сет.

 

Прецизен врв со дијаметар од 0,5 мм

Издржливата топка овозможува рамномерно движење при пишување додека се гарантира извонредна точност.

 

Придонес од швајцарскиот PREMEC

Пишувањето може да биде уште позабавно! Благодарение на врвниот врв, движењата на пенкалото Xiaomi се екстремно мазни. Маскара отпорна на гума во отстранливиот кертриџ PREMEC гарантира негова долгорочна употреба.

 

Подолг век на траење

Комплетот вклучува до 3 касети со вкупна јачина од ≥ 1200 м.