Mi Aluminum Roller-ball Златно Пенкало over.

 

 

 

 

 

 

 

Mi Aluminum Rollerball пенкало

Придонес за швајцарскиот PREMEC.

Врв што може да се повлече. Отпорен на чад.

Доживотно време 50,000 револуции.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Неверојатни детали благодарение на анодичното печење на песок

Процесот на двојно обработка на алуминиум масовно ја зголемува јачината на материјалите и го прави пенкалото да изгледа како ново по долго време на употреба.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ротирачка обвивка од 180 °

Елегантно завршеното куќиште обезбедува непречено движење при продолжување и повлекување на врвот.

Удобност додека пишувате

Повторените тестови покажаа значително помалку замор при пишување кога ширината на пенкалото беше 9,5 мм, наспроти стандардните 10 мм.

 

 

Придонес од швајцарскиот PREMEC

Пишувањето може да биде позабавно! Благодарение на врвниот врв, секое движење на пенкалото Xiaomi е мазно. Маскара отпорна на гума во отстранливиот кертриџ PREMEC гарантира негова долгорочна употреба.