Mi Automatic Foaming Soap Dispenser – overview

Mi Automatic Foaming Soap Dispenser

Ефективен, антибактериски сапун

Дизајнот без допир е повеќе санитарен | Ефикасно при уништување на 99,9% од сите микроби | Навлажнувачки и удобни екстракти од растенија

Природниот растителен екстракт е освежителен и пријатен

Мирис со природен растителен екстракт LMR од Франција.

Анинокиселински средства за дезинфекција на рацете

Суровини, вклучувајќи природно масло од кокос со блага текстура и амино киселина за долготрајна влага без затегнатост. Мирисот е составен од крин на долината, со слатки ноти од цвет на портокал. Текстурата е блага. Хидратантен, свеж овошен мирис е како цвеќе во вода што се спојува во една привлечна, пријатна арома.
*шишенцето со сапун не е во пакувањето

Затвори