Mi Automatic Umbrella Black оver.

 

 

 

Автоматски чадор

 

 

Водоотпорна ткаенина FONEWR

Ефективна изолација од сонцето и температурата

Автоматска конструкција на преклопување

Систем против рефлексија

 

 

 

 

Заштита од ветер и дожд

Современата ткаенина FONEWR од Тајван со водоотпорна обвивка обезбедува одлична заштита, додека ја задржува ултра-лесната тежина на чадорот, како и нејзината сила и издржливост. Благодарение на анти-филтрационите својства на водоотпорната обвивка на чадорот, дури и по обилниот дожд, се што треба да направите е  нежно да ја потресете водата од површината.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ефективна заштита од сончева светлина и топлинска изолација

UVtex FABRICS облогата со голема цврстина на бојата и висока јачина, има карактеристики на обезбедување на сенка и одржување на топлинска изолација, што ви овозможува ефикасно блокирање на штетното ултравиолетово и УВ зрачење.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Издржлив и практичен скелет за чадори

Скелетите на чадорите обично се изработени од алуминиум или фиберглас, а нивните предности се висок квалитет и леснотија, како и отпорност на пукање и ‘рѓа. Избран челик со висок квалитет, тешко се витка. Скелетот, благодарение на процесот на електрификација, е поотпорен на триење, корозија и на тој начин може да се користи подолго време.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дизајн против рефлексија

Безбедносен уред помага да се заштити од појава на рефлексија во процесот на затворање на чадорот. Изборот на железо SPCC41 како дел од шипките обезбедува поголема јачина  на чадорот.

 

 

 

 

 

Скриени клипови за чадори

Иновативни куки за чадори скриени во чадорната обвивка не само што ја подобруваат безбедноста на чадорот, туку и го прават чадорот поелегантен.

 

 

 

 

 

Чадор од новата генерација

Конструкцијата отпорна на ветер, засилени ребра и детали изработени од алуминиумска легура и фиберглас, му даваат на чадорот поголема јачина и сила.

 

 

 

 

Контрола на квалитетот во секоја фаза

Строгата контрола, примената на стандардите и сите тестови за чадори,

вклучително и тестовите за отворање и затворање, гарантираат дека производниот процес и квалитетот на секој чадор е одличен.