Mi Automatic Umbrella Black spec.

  • Димензии на продуктот: 300 x 30 x 30 cm ; 508 g
  • Боја: Црна
  • Тежина на спакованиот продукт : 839 g
  • Батерии:  Lithium ion batteries се потребни