Mi Band 3 & 4 Strap – over

Краток преглед

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi Smart Band 3 & 4

 

 

 

 

 

Мек, нежен и издржлив. Уште поголема издржливост! Со употреба на термопластичен еластомер пријателски за кожата, бендот е свиткан додека одржува висока отпорност на оштетување.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нема непотребни врски. Дури и попрецизно изработената лента совршено го штити таблетот Mi Band 3 од надворешни фактори.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изберете од 5 различни бои

strap4-4

 

Дијаграм за инсталација

Извадете ја лентата и користете две раце за да ги држите ремените цврсто и паралелно на двата краја. Повлечете ги двата краја додека не се појави мал јаз помеѓу телото на Mi Band и лентата за рака.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дури и попрецизно изработената лента совршено го штити таблетот Mi Band 3 или Mi Smart Band 4 од надворешни фактори.