Mi Band 3 & 4 Strap – spec

Спецификација

Mi_Smatrtband_3_4_strap
Посветено на
Боја
Должината на каивчето
Прилагодливо
Материјал од кој е направен
Mi Band 3/Mi Smart Band 4
Црна/Плава/Портокалова/Розева
247мм
од 155мм до 216мм
Термопластичен еластомер – Пластика