Mi Band 3 – Overview

Xiaomi Band 3

Голем екран на допир, до 50 метри отпорност под овда

Известувањата од Facebook, Instagram, Twitter, додјовни повици и слично се прикажуваат директно на дисплејот.
SПливајте и уживајте во длабочините до 50 метри под вода, само подигнете го вашиот злоб и уредот ќе ви ги прикаже информациите.
Такт на срце, квалитет на сон, број на чекори, и менаџирање на вашето здравје | Батерија издржлива до 20 дена

Голен, најнов модел OLED екран на допир

Јасен и едноставен дизајн и изведба

48 букви и симболи на дисплеј

Прикажува WhatsApp пораки, Facebook пораки, дојдовни повици и слично.

Преглед на најразлични информации за вашето здравје

Квалитетот на сон и бројот на чекори се мерат автоматски

Отпорен на вода до 50 метри

20 денови трајност на батерија

Секогаш информирани
само со подигање на вашиот зглоб

Previous slide
Next slide

Инстантни пораки

Временска прогноза

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Потсетник за настани со вибрации

Превземете нов предизвик и
направете подобра верзија од себе!

Отпорност на вода до 50 метри

Двоен дисплеј со мерење на секундарна активност

Потсетник за цели

Следете го секој ваш чекор!

Дневен мерач на чекори и такт на срце

A Високопрецизен алгоритам за мерење чекори и промени во такт на срце.

Имајте увид во тоа како спиете

Прецизно мерење на вашиот сон и како вие спиете.

Известувања за одмор

Дадете го вашиот максимум а потоа одморете
и регенерирајте ги вашите мусклули

Поголемата моќност ќе ве инспирира да отворите нови потенцијали

20 дневна батерија, отклучување мобилен телефон, и дојдовни повици и спуштање на истите
се само дел од 30 најразлични функционалности.

Отклучете го вашиот
мобилен уред без лозинка 

Можност да се подеси
отклучување на мобилниот
 кога алката е во близина

Прикажување на дојдовни повици, дури и исклучување на истите.
Менаџирајте ги своите повици и без телефон.

Повеќе функционалности

30 функции на едно место

Моментален преглед на пораки

Преглед на дојдовни повици и одбивање на истите

Аларм со вибрации

Мерач на такт на срце

Мерач на сон

Приказ на податоци за физичка активност

Известувања за неактивност

Потсетник за настани

Локатор на смарт телефон

Отклучување на андроид телефони

Најновата апликација – Mi Fit

Ви дава шикор спектар на можности и дополнително ве мотивира!

Со оваа апликација можете да поставите дневни цели, ваши лични потреби, тип на вежби што одговараат за вас, проверка во секој момент на вашиот неделен прогрес, преглед на податоци за вашиот сон и многу повеќе.

Трајна батерија

Тежина од само 20 грама за 20 дена

Наполнете ја батеријата и таа ќе трае до 20 дена со редовно користење.

Прекрасен црн дисплеј

Поголем, по јасен и подобар дисплеј допринесува за Xiaomi Band 3 да биде уште по неверојатен.

Сигурен и безбеден дизајн

Сигурен механизам на заклучување кој што не дозволува за губење на уредот

Направени на 2000 тестови за издржливост по кои што уредот непрекинато продолжува со работа

Три различни варијации на боја

Мек и пријатен за кожата 

Стандардната боја на алката е црна, доколку сакате друга боја истата можете да ја купите оддлено

*Податоците се добиени при тестирање во лабораторија и истите може да варираат при употреба во различни услови