Mi Bedside Lamp 2 – over

Краток преглед

 

Mi Bedside Lamp 2

Целосно разноврсно осветлување

Голем простор за осветлување. Мека светлина RGB. Ноќна опција. Гласовна контрола.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Осветлување со целата површина на куќиштето за целосна осветленост. Mi Bedside Lamp 2 ќе ви понуди целосен калеидоскоп на бои. Прилагодете ја светлосната боја според вашето расположение. Поставете ги за игри, читање и други активности. Брзо и удобно променете го нивото на осветленост на ламбата, подобрување на нивото на удобност на циклусот за одмор и спиење.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зголемена разноврсност на осветлувањето

Максималната осветленост на ламбата е зголемена на 400 лумени за целосна осветленост за време на дневната употреба. Минималната осветленост може да се постави на помалку од 2 лумени, обезбедувајќи удобност на сонот.

 

 

Природен повик за будење

Започнете на будење наутро со симулирање на зраците на изгрејсонцето. Нека утринските сончеви зраци ви помагаат да го започнете денот.

 

 

Удобен ноќен сон

Најниската осветленост од помалку од 2 лумени ќе обезбеди топла светлина, совршена кога сакате да се регенерирате и дишите после напорниот ден.

 

Професионалната технологија за комбинирање на светлината ја прави ноќта уште поубава LED диоди со највисок квалитет комбинирани со уникатна напредна технологија за комбинирање на светлина и двослоен абажур, овозможија да се добие мазна и рамномерна лесна површина. Боите се испуштаат рамномерно низ целата површина на куќиштето, со што се подобрува визуелното искуство.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мека светилина, поубава, посветла и попрактична

Телото на ламбата е мазно и кристално чисто како жад. Едноставниот и интимен дизајн ја олеснува интеграцијата во домашниот живот, е посветла и попрактична.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Контролирајте ја светлината со вашиот глас

Mi Bedside Lamp 2 работи со апликациите Apple, HomeKit и Mi Home, овозможувајќи ви да ги персонализирате опциите на осветлување и контролата на гласот.

 

 

“Hey Siri, смени ја бојата на ламбата во жолта”

Можете да ги користите IPhone, IPad, Apple Watch и апликацијата на вашиот Mac за лесно да ја контролирате светлината по глас, допир и да поставите автоматски активности.

 

 

“Mi Ai Speaker, смени ја бојата на ламбата во бела”

Поврзете ја ламбата со апликацијата Mi Home за да го отклучите целосниот потенцијал на функции и контроли. Контролирајте ги вашите светла користејќи ја апликацијата, поставете будилник и управувајте со бројни

 

 

Контрола на допир. Едноставен и удобен.

Кога светлото е исклучено, допрете ја лентата
за осветлување за да ја вклучите светлината.
Удобно решение при проверка на светлината во текот на ноќта.

 

 

 

 

 

 

 

Висок производствен стандард, како уметничко дело. Специјалната оптичка структура и професионалната технологија за комбинирање на светлината се создадени со употреба на прецизни CNC – минирање и техники на сечење кои ја прават светлината на ламбата совршено да одговара на секоја спална соба.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mj-bedsidelamp2-9-1
mj-bedsidelamp2-9-2
mj-bedsidelamp2-9-4