Спецификација

Модел
Тип на производ
Компатибилност
Функции
Комуникација
Опсег на температура
Опесг на влажност
Номинална моќност
Температура на боја
Светлечки флукс
Осветленост
Виталност
Боја
Висина
Ширина
Дополнителни информации
Сет
 
MJCTD02YL
Светилка
Android 4.4 и повеќе/iOS 9 и повеќе/Асистент на Google/Амазон Алекса/Apple HomeKit
Контрола на допир/Далечински управувач преку апликација
Bluetooth 4.2 BLE/Wi-Fi/Wi-Fi 2.4G/802.11 b/g/n
-10 C ~ 35 C
0 % ~ 85 % RH
100-24V ~ 50 / 60Hz 0,5A (напојување) / 12V 1A (светилка)
1700К ~ 6500К
400 Im
Прилагодлива
~25 000 h
Бела
200мм
140мм
16 милиони бои од палетата на RPG
светилка/снабдување со електрична енергија/упатство за употреба
 
 
 
 
 
Затвори