Mi Bedside Lamp – Overview

Mi Лампа за спална соба

Сонувајте во 16 милиони бои

16 милиони бои | Контроли на допир | Osram осветлување | Работи со Google Assistant

16 милиони можности за избор на боја

Mi лампата за спална соба нуди виртуелен избор на бои. Прилагодете го осветлувањето на вашето расположение. Подесете за играње, читање и многу други можности.

Контрола преку паметен телефон

Можност за прилагодување на светлината според фотографија, едноставно
селектирајте фотографија и лампата ќе се прилагоди на осветлувањето на фотографијата.

Само тапнете на светилката и таа ќе премине во ноќен режим со нежна светлина доволна за минимална видливост

Удобна топла светлина идеална за совршен одмор

Команди на допир

Mi лампата нуди флексибилни контроли на допир.

Hue | Flow |
White balance

Slide
Adjust brightness

Combination
Adjust color

Long press
Set sleep timer

Производ со висок квалитет

Секоја спална соба заслужува нешто посебно, Mi лампата за спална соба има минималистички дизајн и совршено ќе се вклопи во вашата соба.