Mi Bedside Lamp – Spec

Изглед

Параметри

Model No.   MJCTD01YL

Димензија: 3.94 * 3.94 * 8.7 inches

Teжина: 1.5 lbs

Перформанси

Боја на светлината:   1700K-6500K

Koнфигурација на боја:  16 Million Colors

Светлосен флукс:   300lm

Mоќност 10W

Влез на адаптер:   100-240V ~ 50/60Hz 0.5A

Лампа:   12V 1A

Kомуникациски мод:   Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz,Buletooth 4.2 BLE

Пакетот вклучува