Mi Безжичен држач за полнење (20W) – specifications

Модел
 • WPC02ZM
Тип на продуктот
 • Qi безжичен полнач
Компатибилност
 • Уреди со Qi стандардот
Конектори
 • USB тип C
Опсег на температура
 • 0°C ~ 35°C
Брзо полнење
 • Безжично 20 W
Излезна струја
 • 5V 2A, 9V 1.6A, 12V-16V 1.7A
Боја
 • Црна
Висина
 • 109,7 mm
Ширина 
 • 91 mm
Дебелина
 • 91 mm
Материјал
 • Пластика