Mi Безжичен Power Bank Essential 10000mAh – overview

Мало, лесно, преносливо и моќно

Има можност за индуктивно полнење. Полнете два уреди истовремено. Употребува  трајна Li-Po ќелија затворена во алуминиумско куќиште обезбедува сигурна, стабилна работа.

Носете го секаде 

Со 10000 mAh телефонот секогаш ке има доволно батерија за било што