Mi Безжичен Power Bank Essential 10000mAh – specifications

Модел 

Тип на производ

Конектори

Опсег на температура

Вид на ќелија 

Капацитет на батеријата 

Излезна струја

Висина 

Ширина 

Дебелина 

 WPB15ZM

Powerbank 

USB Type-C USB 2.0 (Тип А) 

5 ° C ~ 35 ° C 

Литиум-полимер

10.000 mAh

 5V 3A, 9V 2A, 12V 1.5A 5V 2.4A, 9V 2A, 12V 1.5A

147,9 мм

70,6 мм

16,6 мм