Mi безжичен шрафцигер – spec

Модел: MJDDLSD001QW

Максимален вртежен момент: 5 Nm

Нето тежина: 350 гр.

Димензии: 124 × 130,5 × 42 мм

Номинален напон: 3,6V

Брзина без оптоварување: 200 р/мин

Време на полнење: 120-180 мин

Стандард: МК 3883.1-2014

Глава: PH1/PH2/PH3

Шестоаголник: H3/H4/H5

Дупчиња: SL4/SL6

Ѕвезда: Т15/Т20/Т25

Должина на прачка за продолжување: 60mm