Mi Bluetooth Audio Receiver – Overview

Mi Bluetooth Аудио приемник

Претворете го вашиот AUX приклучок во вашиот автомобил во Bluetooth приемник и пуштајте музика од вашиот мобилен безжично. Претворете ги вашите слушалки во бежични. До 4 часа работа на уред без полнење. Вклучување со пристикање на едно копче. До 10 метри оддалеченост. 

Можете да го претворите секој уред со AUX влез во беззжичен.
– Истовремено поврзување на 2 уреди
– До 4 саати континурирано користење.
– До 10 метри далечина.
– Безжичен: Bluetooth 4.2
–  Тежина: 10g 
Вклучва: Mi Bluetooth Аудио приемник, 3.5mm аудио кабел, инструкции за користење.