Mi Bluetooth Headset Basic Black – Overview

Mi Bluetooth Headset Basic

Откријте го потенцијалот на минијатурните Bluetooth слушалки Xiaomi. Возете безбедно, разговарајте со семејството и пријателите, контактирајте дури и кога работите!

Сето ова благодарение на минималната тежина на слушалката од само 6,5 грама, 3,5 часа автономија, 50mAh батерија и време на подготвеност 70 часа. Ми Bluetooth слушалката нуди целосно практично hands-free искуство со само две копчиња! Обликот на слушалките е дизајниран така што го добива најдоброто можно музичко и говорно искуство. Bluetooth слушалката му овозможува на лицето што зборувате да го чуе вашиот глас, како што всушност звучи.