Mi Bluetooth Headset Basic Black – Spec

Со одличен квалитет на звук, музика и копчиња за волумен и тежи само 6.5g 

  • Производител: Xiaomi
  • Тип на уред: Блутут скушалка
  • Компатибилност со Bluetooth: V4.1 или понова 
  • Боја: Црна 
  • Универзален производ