Mi Bluetooth Selfie Stick

Погодно земете селфи со еден клик!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

133 г

тежина

 

70 цм

издолжено

 

3.0

Bluetooth

 

19 цм

склопено

 

270°

ротација

 

 

Лесен и пренослив

Снимајте го секој момент

Mi Bluetooth Bluetooth Selfie Stick тежи само 133 грама, а кога е преклопен е долг 19 сантиметри, што не зазема многу простор и е погоден за транспорт, а може да земете селфи секаде и лесно.

 

 

Проширете ја рамката!

Селфи стикот на Xiaomi е изработен од елоксирана легура на алуминиум, а едноделната конструкција е лесна и стабилна. Селфи-стапот има 6 прилагодливи сегменти и може да се издолжи до 70 см.

 

 

Агол на вртење 270 °

Најдете ја вашата убавина од различни агли

Едно рашниот држач за телефон има конструкција што не се лизнува, спречува да испадне, што може да се ротира 270 °.

 

 

 

 

 

 

 

LED индикатор

Црвено светло означува ниско ниво на батерија и треба да се поврзе уред за полнење. Сината ЛЕР означува целосно наполнета. За да го вклучите селфито, држете го копчето за камера 3 секунди. Ако уредот не е поврзан 10 минути, тој автоматски ќе заспие.

 

Едноставно спарување

 

Чекор 1 : Притиснете и држете го копчето на камерата 3 сек додека не се запали сино ЛЕД светло. Автоматскиот тајмер ке се активира и кога ЛЕД светлото ке пошне да трепка , тоа значи дека селфи стапот пробува да се поврзе за телефонот 

 

Чекор 2 : Пребарајте и изберете “XMLYZPG” на телефонот. Кога ЛЕД сијалишката ке престане да трепка тоа е показате дека се поврзани уредите 

 

Чекор 3 : Проширете ја рачката за да го поставите вашиот телефон, вклуцхете ја камерата и уживајте во поширока рамка!