Модел : LYZPG01YM

Комуникација: bluetooth 3.0

Боја : Црна

Димензии : Склопрен 19 цм, отворен 70 цм, тежина 133 г

Материјал : алуминиум 

Дополнителни информации : Агол на вртење 270 степени , не лизгачки материјал, ЛЕД индикатор