Mi Bluetooth Speaker Blue – Overview

Слушајте музика насекаде!
Mi Bluetooth Звучникот е направен за оние кои што ја сакаат музиката, испорачува супериорен и квалитетен звук. Компатибилен со сите најнови мобилни паметни телефони, таблети, телевизори, лаптопи и повеќе. Врвен дизајн и гласен звук за ваше наголемо уживање каде и да сте.

Идеален за слушање музика
Mi Bluetooth Звучникот е многу лесен и тежи само 270 грама, неговата батерија трае и до 8 часа користење. Погоден за пуштање музика на патување или пак часови за танцување.

Погоден за телефонски разговори
Разговарајте на овој звучник, музиката се прекунува за време на повик и ви дозволува да го завршите вашиот повик без да го држите мобилниот уред во рака. Само притиснете на копчето play за да разговарате.

Прекрасна изработка од метал
Вистинска мајсторска изработка до најситниот детал. Совршена конструкција изгравирана со ласер.

Силен звук
Јачина на звук до 90 децибили.
Погоден за простории до 30 метри квадратни.

Два 36mm NdFeB магнети
Две единици кои што произведуваат висококвалитетен звук користат NdFeB магнети со Ferrotec FRM4005 Ferrofluid систем за ладење и црна алуминиумска дупка која што дава висококвалитетет и богат звук. Квалитетен звук дури и на отворено.
Вграден Бас звучник на ниска фрекфенција

Прилагоден за давање исклучиво квалитетен звук. Дополнителна внатрешна иззлоација за поквалитетен звук.