Mi Bluetooth Speaker Blue – Specs

 

Mi Bluetooth Звучникот дава одличен квалитетен звук и подджува неколку различки плејбек модови.

  • Производител: Xiaomi
  • Категорија на звучник: Bluetooth
  • Караоке: Не