Mi Bluetooth мерач за топлина и влажност

Инстантно погледнете ја температура во вашата просторија

Високо осетлив сензор |LCD екран | Магнет за лепење на површина 
Ултра мала потрошувачка на батерии

Следете ги промените на температурата и влажноста инстантно

Температурата и влажноста се тесно поврзани со здравјето на луѓето. Во зима влажноста е ниска и воздухот е сув. Bluetooth Мерачот на температура и влажноста инстанто ги забележува и најмалите варијации.

Вградени најнапредни сензори за мерење на температура и влажност

Мерење на вариации од 0.1 степен и влажност. Нова мерка на секоја секунда

Погледнете ги податоците од мерачот директно на вашиот мобилен

Ќе добиете известување за секоја нагла промена

* Needs to have the MIA Bluetooth gateway device in the room to connect remotely. Bluetooth gateway products are: Mijia bedside lamp, Mi smart home camera 1080P. More devices that support the Bluetooth functionality will come in future.

Комбинирајте ги паметните уреди за да постигнете идеална температура

Одлична помош за вашиот паметен дом

Преку Mi Bluetooth излезниот конектор, термометарот може да биде поврзан и со други уреди се со цел да се подобри вашиот комфорт.

* Needs to have the Mi smart gateway in the room to link other Mi products. 
At present, the function of the Bluetooth gateway products exists in these 
Mi products: Mijia bedside lamp, Mi smart home camera 1080P.

Автоматско вклучување на клима уредот

Дефинирајте температурна граница на која што сакате да се вклучува вашиот
клима уред преку вашата Mi апликација

Автоматско вклучување на навлажнувачот

Подесете за автоматско вклучување на навлажнувачот на воздух преку мобилната апликација

Уникатен дизајн

Лесна монтажа

Уредот може лесно да се прикачи со магнет или пак самолеплива лента.

Издржливост на батеријата и до 1 година

Дисплеј со минимална потрошувачка на батерија

* These are Laboratory test, the actual use of the environment may change according to the objective error, for reference purposes only.

Уредот ќе работи се до целосно празнење на батеријата

Лесно поврзување со апликацијата

Отворете ја “Mi Home” апликацијата, кликнете на “add device”, селектирајте го “Mi Temperature 
and humidity monitor”,од листата на уреди

Упатство за поврзување, притиснете го копчето на задната страна 2 секунди, 
кога Bluetooth сијаличката ќе почне да трепка тогаш уредот е во режим за поврзување

* All the above test data are from laboratory, the actual use of the process may change according to the objective environment.