Mi Bluetooth Temperature & Humidity Monitor – Spec

Изглед

Димензија на продукт  60.8 × 60.8 × 22.5 mm

Боја на производ Бела

Specs

Име на продукт    Mi Bluetooth мерач на температура и влажност

Модел   LYWSDCGQ/01ZM

Тежина на производ   43 g

Големина на екран   1.78 inch

Температура   -9.9ºC ~ 60ºC

Опсег на влажност   0 ~ 99.9%

Номинална моќ   0.18 mW

Батерија: No. 7 battery (AAA) × 1

Пакетот вклучува