Mi Robot Builder – Specs

Главни карактеристики:
● Изработен со еко пластика, безбеден и траен.
● Со 1086 дадатоци, можете да направите се што ќе замислити.
● Котролирање преку смарт апликација лесно, едноставно и забавно

Спецификации:

  • CPU: STM32
  • Bluetooth: да
  • Процесирачка брзина: 32 бити
  • Моќност: 1650mAh lithium-ion батерија – вградена
  • 2.4G безжично контролирање
  • Wireless WiFi: подджува тип-C екстензија за  WiFi адаптер
  • Возраст: Над 8 години
  • Инфра-црвен далечински управувач

Димензија и тежина

  • Димензија (Должина x Ширина x Висина): 38.00 x 32.00 x 9.50 cm  
  • Тежина: 2 kg