Mi Car Charger – Overview

Xiaomi Mi полнач за автомобил
Секојдневно се возите во својот автомобил дали на одмор или пак низ град, вашиот мобилен е постојано уклучек дали за GPS навигација или за некој друг тип на апликација што драстично ја трошат батеријата. 
Овој полнач претставува универзално решение за полнење на 2 ваши уреди истовремено.
Изработка целосно од метал. 
Овој полнач претставува паметен уред односно го препознава вашиот уред и ја прилагодува јачината на струја која што излегува од него за оптимално понење на вашите батерии.
Овој полнаќ има вградено УСБ интелегентен чип кој што го подобрува преносот на енергија преку пренесување на стабилна вотажа.
Овој полнач е исклучително траен и е идеален за оние што секојдневно се возат во автомобил.