Mi Car Charger Pro – Spec

– Број на порти: 2 x USB порти 
– Влез: 12 V-24 V 2.4 A 
– Излез: користејќи еден излез: 5 V 2,4 A / 9 V 2 A (Max) / 12 V 1,5 A (Max) 
– Користење на 2 порти истовремено: 5 V 2.4 A (Max 15 W) 
– Работна температура: 0 ° C ~ 30 ° C
– Димензии: 61.8 x 25.8 x 25.8 mm

Производител: Xiaomi
Боја: Silver
Препорачана компатибилност: универзален полнач 
Тип: полнач за автомобил
Тип на поврзување: USB излез(A): 2.4A