Mi Dash Camera – Overview

Mi Dash Cam

Агол на леќа – 160°

F1.8 / Mstar 1080p обработка на слика со сензор за слика SONY IMX323

* Не е вклучена мемориска картичка, уредот подджува
TF класа 10 мемориски картички и нагоре, од 16G ~ 64G.

Reliable companionship in driving

Continuous recording

Нивото на светлина навечер е основен предуслов за квалитетно видео

Соодветното осветлување е предуслов за висококвалитетни снимки. Особено во темна средина,
потребна е доволна количина на светлина за да бидете сигурни дека ги имате ќе имате видлива снимка на вашето видео.

Камерата Mi Dash има вградено голема F1.8 леќа со 6 стаклени оптички елементи. Секој објектив има 9 слоја за зголемување на пренос на светлина, намалување на рефлексивноста и постигнување на саканиот висок квалитет на сликата.

Сензор SONY IMX323

Сензорот е исклучително чувствителен на светлина за да обезбеди ефикасно и квалитетно фотографирање/снимањe

MStar преработка во FULL HD

Full HD (1080p) технологија за обработка на слика и високо H.264 видео кодирање

Широк агол на снимање од 160°

Вграден гравитациски сензор кој што во случај на незгода ќе ги зачува вашите снимки

Лесно и едноставно користење. Поврзување преку WIFI и преглед на снимките на вашиот мобилен

Лесна инсталација во 4 чекори

1. Поставете ја налепницата на стаклото, 2. Поставете ја камерата на држачот, 3. Поставете го држачот врз налепницата, 4. Приклучете на напон