Mi Drone Mini комплет за батерии – overview

Mi Drone Mini комплетот за батерии ви помага за вашиот Mi Drone Mini да биде наполнет цело време. Направен со две батерии и микро usb полнач, можете двете батерии во исто време да ги поните.

Полнете било каде, било кое време

Поради флексибилноста на микро usb можете било каде да полните. Двете страни на полначот можете да ги користите за да ги полните двете батерии истоверемено што го прави полначто многу ефикасен. Батериите од литиум се со голем капацитет и даваат 10 минути постојано користење. Mi Drone Mini комплетот за батерии има едноставен дизајн, мал и лесен е , можете било каде да го носите без проблем.