Mi Dual Mode Безжичено глувче тивко, бела верзија – преглед

Mi Безжичен глушец, тивка едиција

Двоен мод – Bluetooth & USB nano

Двојна Bluetooth конекција и USB конекција до 4GHz

Удобно користење без кабли. Брзо префрлање меѓу 2 компјутери.

Тивко работење

Голема удобност со тивко кликање

Удобна форма 

Чуствувајте се удобно покрај компјутерот