Mi Dual Mode Безжичено глувче тивко, црна едиција – specifications

Комуникација
Nano-поврзување USB 2.4Ghz
Bluetooth 4.2
Димензии
112.7 × 62.7 × 36.8mm
Тежина
93g
Опсег на поврзаност
do 10m
Компатибилност
Windows 7 i wyższy
Mac OS X
iPad OS
Android
Android TV
Батерии
Baterie 2xAAA 
Во кутијатаГлушец
USB поврзувач
МатеријалABS