Mi Electric Kettle – specs

Технички податоци

Тип на производ
 • Котел
Функции
 • Брзо готвење
Моќност
 • 1800 вати
Номинален напон
 • 220V
Боја
 • Бела
Димензии
 • 216 x 152 x 252 mm
Капацитет
 • 1,5 Л.
Тежина
 • 1,1 кг
Материјал на изработка
 • Не’рѓосувачки челик
 • Пластика
Дополнителни информации
 • Двојната изолација обезбедува ниска температура на куќиштето
 • Внатрешноста е изработена од не’рѓосувачки челик
Пакување
 • Котел
 • Приклучок
 • Упатство за користење
Затвори