Mi Electric Scooter Pro – Spec

Mi Electric Scooter Pro

Спецификација

Број на моделот: DDHBC02NEB

Макс. брзина: Прибл. 25km / h (Максимална брзина за секој режим: ECO: 15km / h; D: 20km / h; S: 25km / h)

Дистанца на возење: 45км

Макс. агол на искачување: 12 °

Сопирање: Електрично сопирање и физичко сопирање

Номинална моќност: 300W

Макс. моќ: 600W

Гуми: 8.5 инчни предни и задни гуми

Заштита од надминување од контрола: 29V 土 0.5V

Контролирана тековна заштита: 25A 土 0.5A

Макс. оптоварување: 100кг

Висина на возачот: 120-200см

Возраст на возачот: 16-50

Работна температура: -10 до 40 ° C

Температура: -20 до 45 ° C

Ip рејтинг: IP54

Време на полнењe: 8-9 часа

Напојување

Тип на приклучок: 2 straight prong

Тип на опашка: 8-shape

Жица на наизменична: 53RVV

Должина на AC кабел: 1.5m

Спецификации за адаптери

Влезен напон: 100-240VAC 50 / 60Hz

Влезна струја: 2A MAX

Излезен напон: 42VDC

Излезна струја: 1.7A

Номинална моќност: 71W

Должина на DC кабел: 1.2m

DC тип на кабелски приклучок: Прилагодено Φ8.0 * 1.6mm

Спецификација на батеријата

Тип на батерија: 3 element lithium battery

Модел на батерија: NED1004-K

Полнење на ограничен напон: 42VDC

Номинален напон: 37VDC

Номинален капацитет: 12800mAh / 474Wh

Температурен опсег на полнење: 0-40 ℃

Температурен опсег на празнење: -20-50 ℃

Тежина: Прибл. 3кг

Животен век: 500 циклуси на полнење со моќност над 70%