Mi Electric Shaver S500 – over

Mi Електричена машинка

S500

Манометар од 360° со приклучок за компресија за непречено зафат.

Тројна глава за сечење 360°

Напојување со USB Type-C

IFT технологија

Ножеви за подигнување на стрништа пред сечење

Стандардните сечила, кога се соочуваат со меки, неправилни стрништа, можат да се борат да се избричат ​​близу до кожата. Xiaomi Mi Electric Shaver S500 користи двослоен нож што ја крева косата малку пред да ја исече, обезбедувајќи попрецизно сечење поблиску до кожата.

Побрзо, поблиску бричење.

Пловечка глава IFT.

Помал притисок врз кожата, за нежно бричење.

Подобреното амортизирање на главата им овозможува на лебдечките сечила да се бричат ​​на повисоко ниво со што е можно помал притисок врз кожата на корисникот.