Mi Electric Shaver S500 – spec

Функции Тројна глава за сечење 360 °
2 режими на брзина 
 Конектори УСБ-тип Ц.
 Траење на батеријата до 1 час
 Време на полнење до 1,5 ч
 Номинална моќност 3W
 Влезна моќност 5.0V 1.0A
 Боја Црна
 Висина 155,1 мм
 Ширина 61,6 мм
 Дебелина 63,3 мм
 Заштита

 IPX7 – целосна водоотпорна заштита

потопување во вода до 30 минути

длабочина до 1 m