Mi Електричен скутер Essential – Преглед

Mi Essential

електричен скутер

Уживајте во возењето

Тежина
12Kg

Патување
20Km

Максимална брзина
20 km/h

Склопување во
3 секунди

8.5‘’
Пневматски гуми

Мултифункционална 
табла

Аеродинамично
алуминиумско тело

E-ABS +
дискови

Тротинетот е дизајниран за луѓе што саккат да патуваат лесно и без многу товар. Користи легура од алуминиум што е лесна и издржлива.
Тежи само 12 kg што го прави многу лесен за носење.

Тротинетот е со минималистичен дизајн.
Кога го возите се чуствувате живо додека пешаците ви завидуваат

Склопување во 3 секунди

Благодарејќи на паметниот дизајн за структурата на тротинетот, може да се склопи за само 3 секунди. Склопен има висина од 49cm што го прави полесен за пренесување и компактен за да го сместите било каде

Висока безбедност и долго патување
до 20кm со литиумска батерија

Двоен систем за кочење

Задната кочница користи голем перфориран диск за поголема моќност на кочење, додека предната кочница користи E-ABS. Кога кочите, предната и задната кочница се активираат една па друга што го намалува растојаните потребно да застанете

Нова генерација на пневматски гуми 

Отпорноста на дупнување за возење на груби површини е значително подобрена и оптимизацијата за против експлодирање е значително зголемена. Изджливоста на 8.5″ гуми е зголемена 3 пати. Возете удобно на било каков пат

2W Ултра јако светло

Со јакото светло на 2W сијалица сега можете безбедно да патувате и навечер. Аголот и начинот на кој свети убаво ќе го осветлува патот пред вас за да видите се

Надградено задно светло

Кога предното светло е упалено и задното светло автоматски ќе се запали. Кога ќе закочите задното светло ќе почне да светка за да сигнализира дека успорувате. Исто така има рефлективно стакло за побезбедно возење.

* Тестирано со оптоварување од 75 кг, на 30 ° C, влажност од 70%, брзина на ветер – ниво 3, притисок на пневматик од 50psi, на израмнет пат,  под униформна брзина од 15 км / ч Реалните резултати може да варираат во зависност од разликите во температурата, оптоварувањето, брзината на ветерот, условите на патот и други фактори.
* Врз основа на типичната брзина на одење од 1m / s, во споредба со брзината на возење од 3,6 km / h во Стандарден режим (S).
* Сите горенаведени податоци се добиени од лабораториите на Ninebot. Реалните резултати може да варираат врз основа на разликите во условите за употреба.
* Пред да го купите, ве молиме внимателно прочитајте го упатството за употреба за Mi Electric Scooter Essential. Бидете сигурни да ги почитувате локалните закони и регулативи кога користите Електричен Mi Electric Scooter.